Reference

Badeværelse - Hellerup

I dette hus nord for København bor en musiker og projektleder, der har indrettet sig med farver og skønne materialer. På deres elegante og luksuriøse badeværelse har de smukkeste lyse håndlavede lava-fliser fra Sicilien fundet deres plads.

Badeværelset har mange fine detaljer, velvalgte farver og smukke mønstre. De elegante lava-fliser i formatet STIX pryder hele gulvet på det store badeværelse, samt væggene i brusenichen.

 

Farven på gulvfliserne er Light Lavender, der har et fint touch af lilla, tangerende til det grå. Den passer godt med den mørke vægflise, LAVA STIX Blue Black, og begge fliser bliver fint bundet sammen af det blå glas, der er valgt til at afgrænse brusenichen. De elegante messing-armaturer er også med til at skabe varme og glød til badeværelset.

Farvevariationerne i glaseret lava, der opstår fra flise til flise, skyldes de små temperaturforskelle i ovnen når fliserne brændes. Også den hånd-påførte glasur kan variere en anelse, og dermed skabe de flotte tonevariationer mellem fliserne og inde i hver enkelt flise..

 

Glaserede lava-fliser er blanke fliser, der har en dyb glasur med liv og spil i. Enkelte gange ses stenkorn og mineraler fra den rå lava komme op gennem glasuren. Det betragtes som en kærkommen feature. Lava-fliser er håndlavede, de er ikke perfekte, men de har en utrolig høj og flot finish.

Fliserne har en subtil og smuk krakelering i glasurens overflade, der på mørke farver næsten kun kan ses i modlys. Fliserne har en meget stor styrke, kan tåle høj varme og frost, og kan bruges overalt alt i bad og køkken, til udvendig beklædning af pejs, som bordplade, etc.

 

Glaseret lava kan bestilles i mange specielle formater med en leveringstid på 6-8 uger. Se mere om priser, etc. her: Link.