Reference

Byhus - Christianshavn

Hjemme hos Lukas Graham og Rillo Schwartz på Christianshavn i det centrale København, er der cementfliser overalt på vægge og gulve, i deres store og lyse badeværelse på 1. sal. Den matte, støvede overflade på fliserne og cementflisens unikke tonespil, giver karakter til badet og en helt speciel oplevelse at være i.

 

De ekspressive blåtonede DIAMOND North Sea er installeret i et abstrakt mønster på væggene, og de mere dæmpede og lyse stave, STIX Dove, er monteret i sildeben på gulvet. Begge fliser har fået en komplementær fugefarve for at understrege det rolige og dæmpede udtryk.

 

Det kan være vanskeligt at få et indtryk af cementflisens lækre matte finish, når man kun ser på en enkelt flise. Men når først alle fliserne bliver installeret på en flade, kan man ikke undgå at lægge mærke til cementflisens unikke karakter; de distinkte farvevariationer, den ultra-matte overflade, og de douchede farvetoner.

Badeværelset her er et godt eksempel på cementflisens rå, men alligevel sofistikerede udtryk. Der er skruet op for legen med former, og både DIAMOND- og STIX-formatet i to forskellige farver – Dove og North Sea – klæder hinanden og er begge rolige i udtrykket. Det får mønstrene, som fliserne er lagt i, til virkelig at træde frem og komme i fokus på en underspillet måde.

 

For at tilføje noget varme er armaturerne fra Vola valgt i messing. Det samme er kantafslutningen på fliserne, hvilket skaber en fin sammenhæng i rummet.

 

Læs mere om projektet 

Reference beskrivelse

BYHUS PÅ CHRISTIANSHAVN