Reference

Herskabslejlighed - Frederiksberg

I rolige og grønne omgivelser på den smukke Frederiksberg Allè i hjertet af Frederiksberg, ligger denne storslåede herskabslejlighed, der for nylig blev istandsat fra ende til anden. Den private kunde ønskede sig de ypperste materialer, med køkken og møbler fra Københavns Møbelsnedkeri, lange egetræsplanker, og håndlavede fliser fra MAROKK.

 

Med mere end 270 m2 og med to store badeværelser, så er denne lejlighed en oplevelse af underspillet luksus i fineste skandinaviske tradition, med fokus på materialitet, funktion og detaljer. Og i alle badeværelser er der de fineste lavafliser fra MAROKK, håndlavede på Sicilien.

I viktualierummet er der desuden lagt de helt specielle fliser Lava Volcanic Brown i formatet 10×60 cm, der går i forbindelse med lejlighedens gyldne egeplanker. Denne flise har en særlig glasur, som er lavet af et specielt vulkansk materiale med både matte og blanke effekter i den dæmpede brunsorte overflade. En hel unik glasur, fuldstændigt lukket og let at rengøre.

I det ene af badeværelserne er det flisen LAVA STIX Tuscan Green der måler 30,5×6 cm, der er installeret på både gulv og væg i sildebensmønster. Vægge og møbler er malet i en lignende grøn-beige tone, så næsten alle farver i rummet komplementerer hinanden. Brugen af en mat-vægfarve og de blanke håndlavede fliser giver karakter til rummet og en følelse af luksuriøs eksklusivitet.

Det andet badeværelse har flisen LAVA STIX Warm Sand på både gulv og vægge, og også her opleves den detaljeringsgrad, der er brugt i indretningen og alle løsninger. Tonerne er varme, men med et køligt nordisk islæt, der giver rummet karakter og stil.

 

Glaserede lavafliser er blanke fliser, der har en dyb glasur med liv og spil i. Enkelte gange ses stenkorn og mineraler fra den rå lava komme op gennem glasuren. Det betragtes som en kærkommen feature. Lavafliser er håndlavede, de er ikke perfekte, men de har en utrolig høj og flot finish.

Fliserne har en subtil og smuk krakelering i glasurens overflade, der på mørke farver næsten kun kan ses i modlys. Fliserne har en meget stor styrke, de kan tåle høj varme og frost, og kan bruges overalt alt i bad og køkken, til udvendig beklædning af pejs, som bordplade, etc.

Glaseret lava kan bestilles i mange specielle formater og med en leveringstid på 6-8 uger. Se mere om priser, etc. her: Link.